RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hansens kostbare dameproblemer

Sist oppdatert:
Hroar Hansen pustet lettet ut da han fikk 30 millioner i erstatning. Men Kongsberg Gruppen, Hansens ekskone og ekssamboer ville det annerledes.

- De har laget et helvete for meg og mine muligheter for å få løst opp forholdet til DnB, sier Hroar Hansen til Dagens Næringsliv.

Gammel strid
Etter konkurser og mislykkede forretninger på 90-tallet, vant den tidligere Frp-politikeren og SøndagSøndag-redaktøren en seksårig strid med Kongsberg Gruppen.

Borgarting lagmannsrett ga ham medhold i at Kongsberg Gruppen hadde ødelagt forretningsmulighetene til BTT Infosign, som gikk konkurs i 1995. Med 30 millioner kroner fra Kongsberg Gruppen skulle Hansen kvitte seg med gammel gjeld. Slik gikk det ikke.

Solgte til Solgaard
Før tvisten ble avgjort, solgte nemlig Hansen kravet mot Kongsberg Gruppen for fire millioner kroner til den Fredrikstad-baserte investoren Sidsel Solgaard - som en stund var Hansens samboer. De to inngikk en avtale som gikk ut på at om Hansen vant frem skulle han få syv millioner fra Solgaard.

Tre millioner skulle gå til DnB Nor mot at banken frafalt et krav på over 50 millioner kroner mot Hansen.

Bitter på Bitten
Men så dukket Hansens ekskone opp. Bitten Bekkevold Hansen mente hun eide 95 prosent av BTT Infosign. Derfor var det hun som hadde krav på størsteparten av beløpet, selv om hun ifølge en bekreftelse hadde overdratt alle BTTs krav til Hroar Hansen, skriver Dagens Næringsliv.

- Hroar har ikke annet å drive med enn å plage alt og alle. Det er om å gjøre å plage folk mest mulig, spesielt meg, sier Bitten Bekkevold Hansen til avisen.

DnB Nor har heller ikke gitt opp å få sin del av beløpet. Banken har stevnet Solgaard i et forsøk på å få utbetalt syv millioner kroner, tilsvarende mellomværende mellom Solgaard og Hroar Hansen.

DnB Nor ønsker ikke å kommentere saken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere