RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Har du husket sjampisen?

Sist oppdatert:
Har du glemt å handle champagnen til nyttårsaften? Da har du bare timer igjen å gjøre det på. Finn de beste champagnene her!

Det er kanskje ikke noen verdensnyhet, knapt noe å rapportere om vil enkelte si. Noen vil til og med si at vi er amoralske.

Andre vil i morgen forbanne seg selv, naboen, katta hans og ikke minst media for at ingen minte dem på at Vinmonopolet holder stengt lørdag - altså på selveste festdagen nyttårsaften.

Og siden vi i TV 2 Nettavisen ikke er spesielt masochistiske av oss, det være seg i ord eller handling, vil vi i alle fall påberope oss å ha gjort vårt for at du skal sikre deg de edle dråper til jul - enten det er champagne, vodka eller det fortreffelige belgisk ølmerket Leffe.

Klokken viser i skrivende øyeblikk 14.12, og det betyr at du - alt avhengig av hvor du bor - kun har timer igjen å gjøre det på.

Og dersom du leser dette senere i ettermiddag får du legge skylden på din tørre nyttårsfering på deg selv eller naboen. Vi gjorde i alle fall vårt.

Her er listen over de beste sjampisene!

Godt Nytt År.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere