RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Håver inn på dvd-salg

Dvd-kongen Pål Granlund har tjent seg rik på salget av de små blanke platene. Han har tatt ut titalls millioner i utbytte de siste årene.

I løpet av tre år har Granlund tatt ut rundt 20 millioner kroner fra selskapet Star Media Entertainment, der han er eier og daglig leder.

- Ingen kjenner videobransjen bedre enn meg, sier Granlund til Dagens Næringsliv.

Dvd-kongen har bygget på videoutleiekjeden Video Nova. Foruten driften av denne, er kjøp av filmrettigheter en stor del av virksomheten i Star Media Entertainment. Spesielt rettighetene til eldre filmer blir snappet opp.

- Vi har gitt ut over tre hundre titler, og har to hundre titler til på programmet som vi planlegger å selge til forhandlere i Norge. storfilmen "Frihetens regn" er vår bestselger, forteller Granlund.

Han mener suksessen skyldes et enkelt konsept, med et lite selskap som kan snu seg raskt og lave kostnader. Granlund har ikke tiltro til de andre distributørene i markedet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere