RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Henter hjem en kvart milliard

Rederarvingen Siv Teigen Bergslien tjente en kvart milliard kroner i fjor, etter at familien solgte rederiet de eide i Thailand.

Siv Teigen Bergslien er datter av reder Arne Teigen, som de siste årene har bygd opp en svært vellykket rederivirksomhet i Thailand. I takt med økonomisk vekst i Kina, har selskapet og familien sett verdiene stige til himmels. Og i fjor solgte Teigen-familien seg helt ut av det børsnoterte selskapet, skriver Dagens Næringsliv.

Sic Teigen Bergsliens far og brødre bor utenlands, mens hun selv er bosatt i Egersund. Nå har hun hentet hjem sin andel av familieformuen. I fjor bokførte Bergsliens selskap et overskudd på 262 millioner kroner, penger som i all hovedsak stammer fra salget av familierederiet.

Bergslien driver sammen med sin mann Nils Bergslien, hesteoppdrett gjennom selskapet Stall Skadberg. De to siste årene har paret toppet Rikstotos liste over de mestvinnende hesteoppdrettere.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere