RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her er boligbombene

Sist oppdatert:
Skal du selge bolig, kan dette være tiden å gjøre det på. Meglerne melder om sjokkartede salgssummer. Sjekk boligene som har gått høyest over takst her.

Eiendomsmeglerne melder om gode forhold for boligselgerne i dagens marked. De aller fleste objektene i Oslo går godt over prisantydning, i enkelte tilfeller en halv million over takst.

- De aller fleste leilighetene opp til 2,5 til 3 millioner vil jeg si passerer takst i dag, sier eiendomsmegler Nils O. M. Nordvik i Nordvik & Partners til TV 2 Nettavisen.

Nordvik legger imidlertid vekt på at taksten i enkelt tilfeller kan være feil.

Solgt under visning

Eiendomsmeglerselskapene TV 2 Nettavisen har vært i kontakt med i Oslo melder alle om hete budrunder og objekter som går raskt unna. Enkelte leiligheter blir til og med solgt på visning.

- Nå går mindre leiligheter med god beliggenhet som varmt hvetebrød. Endelig er det gøy å være eiendomsmegler igjen, sier eiendomsmegler Petter A. Poppe i Aktiv Eiendom til TV 2 Nettavisen.

Populære Oslo Vest

Nordvik & Partners solgte denne uken en mini-leilighet på 24 kvadratmeter på Skillebekk Frogner til 1.100.000 kroner. Prisantydningen lå på 920.000 kroner.

Eiendomsmegler 1 kan fortelle om en leilighet i Odinsgate på Frogner på 47 kvadratmeter, som gikk for 2.030.000 kroner. Dette er 340.000 kroner over verditakst.

Rekordmye over takst

Men Aktiv Eiendom har den foreløpige takstrekorden. Poppe solgte nylig en tomannsbolig i bunnen av Holmenkollen til 4.220.000 kroner. Dette er hele 720.000 kroner over takst. Beliggenheten er svært attraktiv, og kan forklare deler av prishoppet.

Et annet eksempel er en leilighet i Bygdøy Allé på litt over 70 kvadratmeter, som gikk 630.000 kroner over takst.

- Lettere over ti millioner

Det er ingen overraskelse at små leiligheter i sentrale Oslo, spesielt i vestre deler av byen, er svært populære. Men nå melder bransjen om at det løsner også i de større segmentene.

- Nå er det lettere å selge objekter over ti millioner enn tidligere, avslutter Poppe.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere