RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her er galskapen i Vegas

Sist oppdatert:
Torsdag morgen, amerikansk tid, braket verdens største forbrukerelektronikkmesse i gang. Se de beste produktene her.

LAS VEGAS (TV 2 Nettavisen): CES 2006 er verdens største messe for forbrukerelektronikk. Den er spredt ut over to gigantiske konferansesentrere, samt to mindre sentre i to hoteller i Las Vegas.

Web-tv: Bli med til Las Vegas!

Digert
For å sitere en utstiller som undertegnede satt ved siden av på bussen mellom de to store konferansesentrene:

- This is a big ass convention.

Dette er stedet hvor utviklere og produsenter fra hele verden samles for å markedsføre seg ut mot pressen, og ikke minst skaffe seg nye foretningskontakter. Utstillere som HP og Dell mener at verden største IT-messe, CeBit, er meningløs å delta på. De stiller likevel opp på CES. Det sier litt om statusen til messen.

Uten en tråd
Når det gjelder trender som vi klart ser på messen i år er det to ting som går igjen: Store flatskjermer og trådløse produkter. Dell lanserer for eksempel sin 30 tommers LCD skjerm for datamaskiner her, mens Pioneer viser frem verdens største plasmaskjerm på hele 103 tommer – én tomme større enn Samsungs forrige rekordhavende skjerm.

Vi har brukt den første dagen på å vandre rundt i noen av de gigantiske messehallene på utkikk etter de mest spennende produktene.

Sjekk dingsene
I bildekarusellen under finner du noen av de produktene vi tok bilde av med beskrivelse av hva det er for noe. Messen varer i tre dager til, og vi vil komme tilbake med en rekke produkter.

Neste tilbakemelding om utviklingen kommer i kveld. I helga kommer vi også tilbake med informasjon om hvordan en bransjefest for pornoindustrien tar seg ut.

Les flere saker på våre IT-sider.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere