RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her er julepresangen til ham

Sist oppdatert:
Det er vanskelig å orientere seg i gave-jungelen før jul. TV 2 Nettavisen har samlet de beste forslagene til julepresanger til ham, slik at du kan effektivisere shoppingen.

I tillegg til de tradisjonelle gavene bestående av klær og sportsutstyr, vil julen i år bli dominert av duppeditter og selvpleie.

Moro med verktøy

De aller fleste menn synes verktøy er stas. Dessuten er det svært nyttig, spesielt for de som nylig har flyttet for seg selv. Et verktøysett med det mest essensielle kan du få fra rundt 200 kroner og oppover hos jernvarebutikkene.

For de litt mer drevne er pipenøkkelsett et annet tips. Et sett koster fra omtrent 500 kroner og oppover.

Gave til bilentusiasten

En gave som kanskje burde blitt gitt allerede i julebordssesongen, er en digital alkoholtester. På Elkjøp kan du sikre bilkjøringen for 898 kroner.

Bilstøvsuger kan være en fin presang for den rengjøringsfrelst, det får du for omtrent 400 kroner.

For den matglade

Småpresanger som batteridrevet salt- og pepperkvern og vinopptrekker kan være aktuelt for menn som liker å briljere på kjøkkenet. Det får du fra rundt 500 kroner og oppover.

Også hurtigmikser, slik at han kan lage både sauser, drinker, milkshake og supper, er morsomt å få, og koster fra 600 kroner. Kaffeelskeren vil like en helautomatisk espressomaskin, og luksusutgavene koster rundt 7000 kroner.

God, gammeldags barbering

I løpet av de siste årene har menn blitt mer og mer opptatte av å ta vare på seg selv og utseendet sitt. Derfor er gavekort på pleie er en god gaveidé.

En barbering hos Inch Barbershop i Oslo koster 430 kroner. I tillegg kan du kjøpe en hodebunnskur til 50 kroner, og en hårklipp dersom det skulle være ønskelig. Barbersaker og bartevoks er andre tips.

Luksus-weekend på spa

Skal du overraske med en ordentlig luksuspresang, kan spa-behandling for to være aktuelt. En spa-weekend uten behandlinger, men med fullpensjon og tilgang til bade- og treningsanlegg, koster 990 kroner på Holmen Fjordhotell i Asker. En klassisk kroppsmassasje koster 595 kroner, og kurbad og massasje 950 kroner samme sted.

På Colosseum Park Spa i Oslo koster en ansiktsbehandling spesielt tilpasset menn 600. Her kan du også få vokset ryggen til din kjære for 300 kroner dersom det skulle være ønskelig.

Gir silkemyke føtter

Fotpleie er en annen behandling som kan gjøre stor suksess. Silkemyke føtter vil koste rundt 300 kroner. For ytterligere pleie blir det dyrere, og en pakke med både fotpleie og fotsone koster 750 kroner på Clinique Madeleine i Oslo.

Hudpleieserier for menn har dukket opp i kjølvannet av pleie-trenden, og nå får du gode produkter som for eksempel rensegelé, skrubbekrem, barbergelé og -skum, lindrende aftershavebalm, fuktighetskrem og til og med selvbruningskrem laget spesielt for han i de aller fleste parfymerier.

Smørebenk til den velutstyrte

Den friluftsglade kan bli svært glad for en skipakke, med langrennsski og støvler inkludert. Dette får du for eksempel hos G-sport for rundt 2000 kroner. Skidress må han selvfølgelig også ha, og dette koster fra under tusenlappen.

Gode skihansker er viktig så hendene holder seg varme i vinterkulden. Det finner du for mellom 200-300 kroner i sportsforretningene. Den skifrelste vil også sette pris på en ordentlig smørekoffert, det koster rundt 400 kroner. For den som har alt, kan smørebenk være en slager.

Husk byttekort

De myke pakkene, som genser, skjorte og bukse, for ikke å snakke om sokker og underbukser, kan du finne i de aller fleste klesbutikkene. En fin skjorte koster for eksempel rundt 200 kroner hos Hennes & Mauritz, og en god og varm jakke kan du finne i butikkene i samme prissegment for under tusen kroner.

Og da er det bare å huske å legge med byttekort, slik at eventuelle feilkjøp kan bli rettet opp.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere