RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her er landets dyreste bolig

Sist oppdatert:
71.000 kroner per kvadratmeter må du ut med dersom du skal ha kloa i den dyreste boligen som er til salgs på nettet akkurat nå. - Vi må begynne et sted, sier eiendomsmegleren.

Det strømmer på med rådyre boliger på de største salgskanalene på nettet. Noen av selgerne har kastet seg på etter at det begynte å koke igjen i boligmarkedet i høst, mens andre prøver seg på nytt etter å sittet på gjerdet noen måneder.

32 blanke millioner

Denne uka ble Taglugnveien 13 A på fasjonable Nesøya vest for Oslo lagt ut for salg. Taksten er på intet mindre enn 32 millioner kroner.

- Som med alle andre boliger, må vi begynne et sted, sier Finn Unneberg i Aktiv Eiendomsmegling til TV 2 Nettavisen.

Unneberg medgir at det ikke finnes mange kjøpere som er i stand til å bla opp 32 millioner kroner.

- Det er ikke mange kjøpere, men det finnes alltid noen. Jeg har solgt for 30 millioner der ute før, sier megleren, som oppgir at han nettopp solgte en tomt på Nesøya for 15 millioner kroner.

Stiv kvadratmeterpris

Taglugnveien 13 A ligger helt ytterst på Nesøya, og har en privat strandlinje på 45 meter. Tomta er på hele 2,5 mål. Med på kjøpet får du en splitter ny enebolig som er bygget over tre plan. Boligarealet er 448 kvadratmeter. Får eieren 32 millioner kroner for boligen, ender prisen per kvadratmeter på over 71.000 kroner!

Ifølge salgsannonsen er det gjennomgående høy standard i hele eneboligen. Her finner du skipsgulv i flere rom, en engelsk peis, båtstue/trimrom, vinkjeller, dampbadstue og en et kombinert spillerom og pub. Pluss et svømmebasseng på sju ganger fire meter.

- God tid

Garasjen er på hele 128 kvadratmeter, og har plass til 4 – 6 biler. I tillegg finnes det en båtgarasje på 24 kvadratmeter med automatisk portåpner.

Ifølge megleren har selgeren all verdens tid på å finne en kjøper.

- Han må ikke selge, og har god tid. Skjer det ikke noe, finner vi andre løsninger, sier Unneberg.

Foto: finn.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere