RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hundrevis avhøres om millionsvindel

Sist oppdatert:
Politiet i Trøndelag etterforsker nettverksselskapet Plexpay Network. Flere hundre personer vil bli innkalt til avhør.

Ifølge Aftenposten er den antatte hovedmannen bak selskapet, trondheimsmannen Frode Jørgensen, siktet for bedrageri av over 18 millioner kroner. Flere andre har status som siktet og mistenkt i saken.

- Medlemmene er forespeilet en avkastning, nærmest formidabel, som det etter vår mening ikke er dekning for i systemet, sier etterforskningsleder Odd Arnfinn Rolseth i Trøndelag politidistrikt til Aftenposten.

Nye medlemmer har måttet betale opptil 800 dollar i inngangsbillett til investeringsprogrammet Global Profit System (GPS). I retur er de lovet daglige avkastninger på opp til 3 prosent. Politiet mener dette ikke holder vann. Derfor vil de nå innkalle flere hundre personer. Det skal ha vært over 10.000 medlemmer i selskapet, av disse minst 3000 nordmenn. Ifølge politiet får de hjelp av en statistiker til å bestemme hvem som skal innkalles til avhør.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere