RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hurra for møbelbransjen

(Foto: TV 2 Nettavisen)
Til tross for dystre spådommer fra sentralbanksjef Svein Gjedrem, lever møbelbransjen i beste velgående og vel så det. 2005 ser ut til å bli tidenes beste år for bransjen.

Tidligere toppsjef Jens Petter Ekornes i stressless-kongen Ekornes var blant dem som ble provosert av Gjedrems uttalelser i 2002.

- Han gjorde så godt han kunne for å prøve å ta livet av oss, men han fikk ikke rett, sier Ekornes til Aftenposten.

I løpet av fjoråret steg verdien av norsk møbelproduksjon med en halv milliard kroner, og det ble eksportert 14 prosent mer enn året før.

De gode resultatene var langt bedre enn det bransjen selv forutså. B ransjesjef Egil Sundet i Teknologibedriftenes Landsforbund (TBL) Møbel og innredning fastslår at det har gått langt bedre enn det Gjedrem spådde.

Rapportene fra medlemsbedriftene i TBL gir et tydelig signal om at de aller felste har kommet seg opp fra bølgedalen i 2002 og 2003. I Ekornes går det til og med mot bonus for de ansatte, noe som aldri skal ha skjedd før.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere