RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hydro klager DN inn for PFU

Sist oppdatert:
Hydro klager Dagens Næringsliv inn for Pressens Faglige Utvalg. Selskapet mener avisen har trykket ukorrekte opplysninger og ikke rettet faktiske feil.

Dagens Næringsliv har de siste månedene publisert en rekke omfatende artikler og reportasjer om Hydro. Hydro mener avisen i flere av artiklene har brutt god presseskikk, melder nettstedet Propaganda.

Hydro mener «Dagens Næringsliv har brutt god presseskikk ved å presentere udokumentere påstander om et såkalt hemmelig Hydro-fond og utbetalinger til Hydro-ledere».

Selskapet mener også avisen «har brutt god presseskikk ved å bringe ukorrekte påstander om Hydro-tilknytning til napalm i Korea-krigen i overskrifter og reportasjer i avisen».

Dette er første gang Hydro fremmer en klage til Pressens Faglige Utvalg. Selskapet klager også på at avisen ikke vil «rette og beklage de feilaktige påstandene etter at disse var påpekt, og ved å nekte å trykke tilsvar fra Hydro om avisens faktiske feil».

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere