RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ica-opprøret vokser

Organiseringen av Ica-kjøpmenn i Midt-Norge som vil ha innsyn i sin egen kjedes bonussystemer skyter fart. Til sammen kan snart 100 kjøpmenn være med i opprøret.

Icas kjøpmenn i Møre har allerede samlet seg for å få innsyns i det omfattende bonussystemet mellom matvareleverandørene og Ica. Nå tar også organiseringen av Ica kjøpmenn i Midt-Norge fart, skriver Dagens Næringsliv.

Kjøpmennene i Midt-Norge krever i liket med sine kollegaer på Møre innsyn i Icas bonussystemer. Årsaken er mistanke om at Ica sentralt stikker av med en for stor del av bonusfesten.

Til sammen kan snart 100 kjøpmenn i Ica ha samlet seg for å få innsyn. Kjøpmann Anders Ervig leder opprøret i Midt-Norge.

- Om alle stiller seg bak solidarisk, skal jeg ikke si. Men styret i Franchiseforeningen i Midt-Norge har stilt seg solidarisk bak dette. Det har allerede tikket inn noen tilbakemeldinger, sier Ervig til DN.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere