RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ikke funnet julegave enda?

Sist oppdatert:
Er du en av de som enda ikke har funnet ut hva du skal kjøpe i julegave. Vi har noen gode tips.

Julaften nærmer seg med stormskritt, og siste mulighet for å skaffe seg de gode julegavene begynner å nærme. Vi har samlet de beste gavetipsene i den digitale verdenen.

Sats på en datamaskin
Hvis du virkelig har lyst til å slå på stortromma, kan det å kjøpe en ny komplett datamaskin til familien være det ideelle produktet som kan glede hele familien.

En normal prisramme på en datamaskin er i dag rundt 10.000 kroner, og vi har funnet de beste tilbudene til både deg som vil ha en stasjonær og en bærbar utgave.

Musikk til livet?
Et annen perfekt julegave kan være en god mp3-spiller. De beste tipsene om hvilke spiller du vil velge finner du i vår test av totalt 22 forskjellige spillere.

De beste minste spillerne finner du her, mens de virkelig gode spillerne finner du her.

Et godt spill
Vinteren har kommet, og det kan være koselig å sitte under et teppe i sofaen og spille et godt spill sammen med både familie og venner. Her finner du en liste over årets beste spill. På listen vil du finne spill som helt sikker vil være en slager, både for store og små.

Snakk med verden
Mobiltelefoner er noe som praktisk talt alle har, men det er enda ikke så mange som har skaffet seg en mobil for den nye typen mobilnett, kalt 3G.

Såkalte 3G-mobiler har både bedre lydkvalitet og langt bedre internett-muligheter enn vanlige mobiltelefoner. Les vår test av de beste 3G-mobilene for å finne den beste gaven.

Bedre lyd til hjemmekinoen
Flatskjermer blir stadig mer utbredt, men for å få den beste opplevelsen av et hjemmekino-system trenger du høyttalere som kan gi deg kraftig og god lyd. De beste alternativene som ikke koster en årslønn finner du her.

Les flere IT-saker her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere