RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ikke mistillit mot Orkla-Odfjell

Sist oppdatert:
Orklas bedriftsforsamling stemte torsdag mot de ansattes mistillitsforslag mot styreleder Johan Fredrik Odfjell. Forslaget kom som en følge av at styret ga konsernsjef Finn Jebsen sparken.

Bedriftsforsamlingen har i dagens møte gjennomgått styrets saksbehandling og begrunnelse ved Finn Jebsens fratreden. Bedriftsforsamlingen tok styrets beslutning vedrørende Finn Jebsens fratreden til etterretning.

Det går frem i en pressemelding fra formannen i Orklas bedriftsforsamlingen, Harald Arnkværn.

De ansattevalgte styremedlemmene hadde reist mistillitsforslag mot styrets formann Johan Fredrik Odfjell etter behandlingen i styret av konsernsjef Jebsens avskjed. Hovedtillitsvalgt Åge Andersen begrunnet dette.

Bedriftsforsamlingens flertall (14) er av den oppfatning at det ikke er grunnlag for mistillit til styrets formann. Bedriftsforsamlingens mindretall (7) mener at det er grunnlag for slik mistillit, heter det i pressemeldngen.

Bedriftsforsamlingen understreket at den ser samtidig alvorlig på at det i flere år har forekommet lekkasjer fra styrearbeidet i Orkla.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere