RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ingen penger fra WGI

Fra WGIs lederforum i Singapore april 2004.
Fra WGIs lederforum i Singapore april 2004.
Sist oppdatert:
Det kom ingen penger fra WGI-toppene da fristen for å betale de forulempede medlemmene gikk ut i dag klokken 15.00.

21 medlemmer av pyramidesystemet WGI har via advokat Olav Sylte, krevd toppene i systemet for 1,5 millioner kroner.

I løpet av kvelden vil WGI-medlemmene vurdere rettslige skritt mot toppene.

Ifølge advokatkontoret Sylte vurderer de 21 medlemmene som føler seg lurt inn i WGI, to ulike rettslige tiltak. Det ene er å anmelde WGI-toppene til Økokrim - det andre er å bringe saken inn for Forliksrådet.

Møte i kveld
Sistnevnte alternativ har sin begrunnelse i at de «menige» medlemmene mener seg lurt av toppene, og at disse står økonomisk ansvarlig for deres tap. Toppene er de såkalte verdenslederen, fem i tallet; Mads Østvang, Tor Anders Petterøe, Steinar Amundsen, Tor Einar Oliasen og Geir Bjørhusdal.

To svar
Advokat Sylte hadde ved fristens utløp i dag bare mottatt to svar fra de fem toppene. Verdensleder Mads Østvang avviser blankt medlemmenes krav.

Tor Anders Petterøe skrev tidligere i dag på sin hjemmeside at han selv aktet å søke juridisk bistand for å svare på kravene. Da hans svar på kravene nådde advokatkontoret i dag, var det kun i form av en kort melding. Petterøe skriver:

«Jeg ønsker med dette å meddele at jeg ikke ser det finnes noe grunnalg for å kreve meg for midler dine klienter måtte mene å ha tilgode i WGI systemet.»

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere