RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Intel kutter trolig Opticom

(Jens E. Heftøy/TV 2 Nettavisen)
Sist oppdatert:
Databrikkegiganten Intel vil trolig droppe det famøse samarbeidet med Opticom.

- Vi har ikke klart å levere de siste brikkene i puslespillet - de brikker som vi sa at vi skulle klare å levere. Det er bedre for Intel - og det synes trolig Intel selv også - at de prøver å nå sine mål på egenhånd - uten oss, sier Opticoms administrerende direktør Robert Keith til Dagens Næringsliv.

Selv om samarbeidet skrinlegges kan Opticom likevel få gode inntekter fra to lisenser, forutsatt at Intel bruker teknologien fra disse lisensene i fremtidige produkter.

På generalforsamlingen onsdag kokte misnøyen med engelskmennene Robert Keith, Thomas Fussel samt Hans Gude Gudesen da det ble kjent at de ville gi seg selv muligheten til å utstede nærmere en million aksjer til markedskurs, skriver DN.

Administrerende direktør Alexander Munch-Thore i Gironde mente det var i strid med norsk lov å la styret få lov til å være med å stemme over hvorvidt styremedlemmene selv skulle få tildelt opsjoner. Han mente man måtte se å få dette selskapet bort fra Oslo Børs.

Flere raste også over at generalforsamlingen ble holdt på engelsk.

En skuffet og opprørt Hans Gude Gudesen gikk på gangen. Da stemmene på gårsdagens generalforsamling var talt opp, viste det seg at Fussel og Keith vant en knusende seier.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere