RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Jakter på FC-penger i England

(Scanpix)
Tapene i den engelske delen av Finance Credit skal ha vært underlig store før kollapsen. Ifølge TV 2 Nyhetene fortsetter jakten på skjulte bedrageripenger i England.

Tirsdag kom første dom i Norges største bedragerisak. Trond Kristoffersen ble dømt for grovt bedrageri av 1,4 milliarder kroner.

De siste to årene har jakten pågått for fullt etter bortgjemte penger - noe både Torgeir Stensrud og Kristoffersen alltid har nektet for finnes, senest i gårsdagens Tabloid på TV 2.

Etter det TV 2 erfarer, er søkelyset nå i hemmelighet rettet mot Finance Credit Limited, som er den engelske delen av selskapet.

England var et av de store satsingsområdene for Finance Credit-sjefene Trond Kristoffersen og Torgeir Stensrud før bobla sprakk for to år siden.

Bortsett fra to luksusleiligheter i London er foreløpig lite funnet. Tilsynelatende er det mindre fokus på et sort hull av forsvunne penger. Men TV 2 får bekreftet fra flere kilder at søkelyset nå er rettet mot Finance Credit Limited.

Bostyret i Finane Credit har i lang tid vært særlig interessert i to-tre porteføljer av fordringer i England. Disse endte med tap på over 100 millioner kroner.

Etter det TV 2 erfarer, oppfattes tapene som underlig store, selv i Finance Credit-sammenheng. Teorien er at det fra disse midlene kan ligge verdier gjemt. Arbeidet med å finne spor pågår nå.

Bostyrer Leif Petter Madsen vil ikke kommentere saken overfor TV 2.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere