RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kø er det verste vi vet

Sist oppdatert:
Kø i kassen er det som irriterer oss mest når vi går i dagligvarebutikken, viser en fersk undersøkelse. På en god andreplass følger utsolgte varer. Hva irriterer deg mest?

En av fire mener kassakøer er den mest irriterende situasjonen man kan komme ut for når man handler. Hakk i hæl følger utsolgte varer og en lite serviceinnstilt betjening.

Det er konklusjonen i en omfattende spørreundersøkelse Opinionmeter har gjennomført i samarbeid med reklamebyrået Dinamo 3D, Colgate-Palmolive og fagavisen Dagligvarehandelen, skriver Dagsavisen.

En av sju hater rotete og skitne butikker.

Tallmaterialet viser at jo yngre og travlere du er, desto mer irritert blir du over å stå i kø. I gruppen over 60 år irriterer utsolgte varer mest, mens lite serviceinnstilt personale og kassakøer kommer et godt stykke bak.

Menn provoserer seg mest over kø: 28,5 prosent av mennene hater kassakø, mens tilsvarende andel for kvinner er 23,7 prosent.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere