RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kan trekke Alma-bud

Etter det begynte å ryktes at Alma Media vurderer å selge unna sin aksjepost i svensk TV4, kommer Schibsted med en presisering om at selskapet kan trekke budet dersom så skjer.

Med bakgrunn i offentlige uttalelser fra Alma Media vedrørende strukturelle grep som vurderes av selskapets ledelse og styre, har Schibsted funnet det nødvendig å informere markedet om en viktig betingelse som vil gjøres gjeldende i tilbudsdokumentet, heter det i en melding fra mediekonsernet.

Schibsted vil forbeholde seg retten til å trekke det frivillige budet på Alma Media dersom Alma Media, før eller under tilbudsperioden, selger ut deler av sin virksomhet.

Tilbudsdokumentet forventes å være klart og godkjent av `Financial Investment Authority` i Finland i begynnelsen av januar 2005.

Bonnier og Schibsted kjemper en hard kamp om det nordiske tv-markedet, og Alma Media ses på som en av nøklene til topposisjonen. Torsdag ble det kjent at Bonnier fortsetter å kjøpe seg opp i TV4 , etter at Schibsted tapte kampen om aksjeposten til forlaget Natur & Kultur.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere