RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kåret til lovende og rikest

Foto: Paul Weaver (Mediehuset Nettavisen Mediehuset)
Sist oppdatert:
John Fredriksens tvillingdøtre topper listen hos Forbes Magazine.

(SIDE2:) Forbes Magazine har tatt for seg «The World's Hottest Billion-Heiresses», altså de hotteste, kvinnelige milliardærarvingene.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Og Cecilie og Kathrine Fredriksen har en fremtredende plass på listen.

25 av 793
Det holder ikke bare å være ung kvinne og rik for å komme med på listen. Du må også ha noe å fare med i finansverdenen. Magasinet har undersøkt kvinnelige arvinger til 793 milliardærer og funnet 25 verdig til å komme på listen.

Kathrine og Cecilie Fredriksen har begge flere verv i far John Fredriksens milliardimperium. Ifølge Aftenposten er det anslått at John Fredriksens verdier er på rundt 25 milliarder kroner.

De er likevel ikke ofte å se på røde løpere og andre kjendisfester. Ett unntak var da begge døtrene og far stilte for åpningen av Celina Midelfarts salong BeOne.

Velger familiefirmaet
Forbes skriver at felles for alle kvinnene på listen er at de jobber hardt i familiens imperium. Holly Branson nevnes spesielt. Hun utdannet seg til barnelege, men valgte etter endt utdannelse i fjor å gå inn i pappa Richard Bransons Virgin-konglomerat.

Magasinet skriver at hun ikke er den eneste som hopper av en helt annen karriere for å lære mekanismene til familiefirmaet. Alannah Weston skrev mange år om samtidskunst for The Daily Telegraph helt til far kjøpte opp det store varemagasinet Selfridges. Nå styrer hun dette.

27 år gamle Ivana Trump topper listen. Hun styrer flere grener innenfor Donald Trumps imperium. 34 år gamle Delphine Arnault-Gancia er visedirektør for Christian Dior.

Om tvillingene Fredriksen sier magasinet at de tross sin unge alder allerede har jobbet mange år innenfor diverse deler av John Fredriksens forretninger.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere