RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kjølige til SeaBird

Sist oppdatert:
Global Geo Service bryr seg ikke om kravene fra SeaBird.

Toppledelsen i Global Geo Service sier de ikke vil la seg stresse med å gi SeaBird en detaljert finansiell og juridisk gjennomgang av selskapet, skriver Dagens Næringsliv.

SeaBird har tidligere indikert at de vil legge inn et bud på hele GGS for 5,25 kroner per aksje. Flere småaksjonærer i GGS har siden samlet seg og gått i mot budet som de mener er for dårlig. Seismikkselskapet SeaBird har siden gjennomgått årsregnskapet i GGS og ber om mer tid og bedre innsikt i selskapet før de er klare med å fremsette et frivillig tilbud på selskapet.

NA24 - din næringslivsavis

GGS lar seg ikke stresse av den grunn.

- Vi rusher ikke. Akkurat hva SeaBird forventer er deres sak, sier styreformann Morten Andersen i GGS til Dagens Næringsliv.

I går meldte SeaBird at de trengte bedre tid for å kunne gå gjennom selskapets regnskaper og gjennomføre en grundig due dilligence før de tar den endelige stillingen om å fremsette budet. Global Geo Service har utsatt sin generalforsamling til 30. juni fra den opprinnelige datoen 21. juni. Det har fått SeaBird til utsette budfristen til 3. juli.

- Om vi kommer med et tilsvar i dag eller en annen dag er opp til oss. Punktum finale, sier Andersen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere