RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Klar for rettssak

Sist oppdatert:
Grunnleggeren Jacob Stolt-Nielsen møter selv i rettsaken dersom det blir anlagt straffesak mot rederiet i USA. Taper rederiet risikerer han fengselsstraff.

Stolt-Nielsens grunnlegger, Jacob Stolt-Nielsen (75), reiser trolig selv til USA for å møte i straffesaken som etter alt å dømme blir anlagt mot rederiet. Sønnen Niels G. (41) som er administrerende direktør, blir hjemme, skriver Dagens Næringsliv.

NA24 - din næringslivsavis

Ifølge kilder avisen har vært i kontakt med skal en tiltalebeslutning være like om hjørnet.

Den dramatiske vendingen i saken skjer etter at rederiet Stolt-Nielsen tapte en ny runde i det amerikanske rettssystemet tirsdag.

Høyesterettsdommer David Souter vil ikke behandle saken om hvorvidt rederiet har straffe amnesti i påvente av at amerikansk høyesterett skal behandle kartellsaken.

Stolt-Nielsen anket avgjørelsen inn for en annen høyesterettsdommer i et annet distrikt. Ifølge avisens kilder er dette rederiets «siste halmstrå». Kilden forteller at det internt i rederiet ikke finnes noe tro på at en straffesak er uunngåelig.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere