RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Scanpix)

Økonom-klekkeri har billigst øl

Sist oppdatert:
Det er forskjell på folk, også i student-verdenen. Studentene i Bergen må betale dobbelt så mye som blåsnippene på BI for en halvliter øl.

De vordende siviløkonomstudentene ved Handelshøyskolen BI i Sandvika kan drikke ti halvlitere for mindre enn en 200-lapp, forutsatt at inntaket skjer før klokka 22 på en torsdag, melder VG.

Fullt så fett er det ikke å være student i Bergen. For mens BI-studentene slipper unna med 19 kroner, må kollegene på vestsida av fjellene ut med 33 kroner før klokka 22 fra torsdag til lørdag, og 42 kroner etter dette tidspunktet. På BI er prisen 28 kroner etter klokka 22.

- Her jobber studentene gratis, det er derfor vi kan ha så lave priser, sier Jørgen Sollie, som er leder for krostyret på BI.

På Kvarteret i Bergen jobber studentene også gratis, men de foretrekker å bruke overskuddet fra baren til sponsing av kulturelle arrangementer.

Det billigste student-ølet i Oslo får du på Frokostkjelleren, hvor det koster 32 kroner for en skummende halvliter. På Samfundet i Trondheim er prisen 34, på NLH i Ås koster ølet 35, mens studentene i Kristiansand, Stavanger, Tromsø og Bodø må ut med mellom 36 og 39 kroner, ifølge VG.

Diskuter saken her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere