RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kraftig resultatforbedring fra KLP

Sist oppdatert:
Sammenliknet med året før, forbedret KLP resultatet sitt med hele 5,7 milliarder kroner fra januar til oktober i år.

KLP fikk et verdijustert resultat i de tre første kvartalene av 2003 på 3 348 millioner kroner, mot minus 2 306 millioner kroner året før, melder selskapet i en pressemelding.

Etter avsetning til kursreguleringsfond på 348 mill kroner, utgjør resultat før fordeling 3 000 millioner kroner. I tredje kvartal passerte forvaltningskapitalen 120 milliarder kroner. KLP beholder derved posisjonen som Norges største livsforsikringsselskap.

- Jeg er godt fornøyd med det solide resultatet vi kan vise til hittil i år. KLP har nå en investeringsprofil som gir større trygghet og forutsigbarhet. KLP oppnådde meget gunstige rentebetingelser ved å være tidlig ute med å vekte selskapet ned i aksjer og investere i obligasjoner som holdes til forfall, sier konsernsjef Bjørn Kristoffersen i en pressemelding.

Selskapets økonomiske stilling er bedret, og KLPs pensjonsprodukt danner modell for hele forsikringsnæringen. Dette gjør at KLP er godt rustet til å møte konkurransen i markedet, understreker Kristoffersen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere