RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Ole Dag Kvamme/TV 2 Nettavisen)

Krever at banken betaler strippebesøk

En norsk forretningsmann brukte 50.000 kroner på en strippeklubb i Tyskland. Nå krever han at DnB skal dekke regningen.

Mannen mener han bare forvillet seg inn på klubben og ble dopet ned. Nå krever han at DnB betaler.

Nordmannen var i slutten av juni i fjor på forretningsreise til Tyskland. Kvelden 30. juni ankom han Düsseldorf, og rundt midnatt havnet han på en eksklusiv strippeklubb. Der skal mannen ha forklart at han ble servert drinker og etterpå følte seg omtåket, skriver Dagens Næringsliv.

Mannen hevder at han ikke husker noe av kvelden etter å ha fått i seg drinkene. Da han kom til seg selv, var Visa-kortet hans belastet fire ganger for til sammen nesten 50.000 kroner. Mannen mener han måtte ha blitt tvunget til å signere på regningene.

I sitt svar peker DnB på at mannen har godkjent pengebeløpet med sin underskrift. Banken har også fått opplyst at baren er "en eksklusiv og svært populær nattklubb med diverse tilbud som blant annet underholdning av nakne damer, jf. fremlagte bilder. Beløpet kr. 48.941,17 fremstår ikke som unormalt høyt på et slikt sted med et så vidt bredt spekter av tilbud", skriver banken.

Heller ikke Bankklagenemnda som har behandlet mannens sak, tror på mannens begrunnelse, og har ikke gitt ham medhold i klagen.

(NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere