RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Krever ny Statoil-sjef før 16. mars

- Nå er tålmodigheten slutt, sier nestleder Oddvar Haugvaldstad i Nopef-klubben i Statoil til Dagens Næringsliv. De tillitsvalgte i Statoil forlanger at ny konsernsjef må være på plass før styreleder Jannik Lindbæk møter på bedriftsforsamlingen 16. mars.

- Tålmodigheten er slutt, sier nestleder Oddvar Haugvaldstad i Nopef-klubben i Statoil til Dagens Næringsliv. Nå forlanger nærmest de tillitsvalgte i Statoil at ansettelse av ny konsernsjef må skje før 16. mars. Det er datoen da styreleder Jannik Lindbæk er innkalt på teppet til bedriftsforsamlingen i Statoil for å forklare seg om de skrinlagte fusjonsforhandlingene med Hydro.

- Lindbæk kan ikke komme tomhendt til møtet i bedriftsforsamlingen 16. mars. Nå bør de snart vise litt handlekraft, er meldingen til Statoil-styret fra Haugvaldstad ifølge DN.

Etter mye spekulasjoner i pressen om at Lindbæk ville ha ny konsernsjef klar til dagens ordinære styremøte i Statoil, gikk styrelederen ut med beskjed om at det ikke er noen ny konsernsjef klar i dag, men at ny toppsjef helt sikkert er klar i løpet av mars.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere