RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kristoffersens luksusleilighet solgt

En London-leilighet som kan knyttes til Trond Kristoffersen er ifølge bobestyrer Kjell Dagestad solgt for 835.000 pund. Men salget er ennå ikke helt i boks.

Den solgte leiligheten er i Finance Credit-gründer Kristoffersens personlige konkursbo, og har vært eid av trusten Ellaporat gjennom selskapet Lily Bridge. Kristoffersen og hans famile er tilgodesett i Ellaporat, skriver Dagens Næringsliv.

Leiligheten skal nå ifølge bobetyrer Dagestad være solgt til 835.000 pund, nærmere 9,9 millioner kroner, omtrent det samme som den er belånt med ifølge bobestyrer Dagestad.

Tom Tangney i eiendomsmeglerfirmaet Knight Frank i London sier til Dagens Næringsliv at salget ikke er helt avsluttet, men at det har kommet inn et godt tilbud fra en asiatisk person. Tangney er sikker på at salget vil gå gjennom.

Det er Lily Bridge som er Knight Franks oppdragsgiver. Tangney sier at han inntil i mai ifjor trodde det var Kristoffersen som eide leiligheten. Bobestyrerne i Kristoffersens konkursbo mener det er Kristoffersen som er den reelle eieren, selv om trusten Ellaporat er registrert som eier.

Pengegaver fra Kristoffersen gjorde trusten i stand til å kjøpe denne leiligheten og en luksusleilighet til i London.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere