RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kvinneblad-boom i Norge

Det kommer stadig nye nye kvinnemagasiner på det norske markedet, og i løpet av kort tid skal hele fire nye publikasjoner friste bladkjøperne. Kundene på Narvesen er imidlertid delt i synet på om vi trenger flere kvinneblader eller ei.

Bladet Eva er allerede på markedet, mens Woman kommer i desember. Tara og den norske utgaven av Cosmopolitan kommer neste år, skriver NRK.

Tall fra Narvesen viser at det allerede finnes 120 norske og utanlanske kvinnemagasiner i salg i Norge. Likevel mener eksperter at det er plass til enda flere.

- Det er en god tid å lansere nye blader, når Norge har bedre økonomi igjen, og annonsørene satser mer igjen, sier direktør Helle Thorkildsen i mediebyrået Carat til NRK.

Sjefredaktør Heidi Sinding Larsen i Woman sender snart første nummer i trykken, og er ikke bekymret for den harde konkurransen. Hun tror det er rom for et norsk kvinneblad, ettersom så mange av konkurrentene er utenlandske.

Sjefredaktør Signy Fardal i Elle, som har vært i hyllene noen år, mener noen må tape. Fardal tror de gamle etablerte ukebladene som Norsk Ukeblad og Hjemmet vil trekke det korteste strået.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere