RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Laber børsdag

Med blikket rettet mot oljeprisen var det liten shoppinglyst hos investorene på Oslo Børs i dag. Hovedindeksen endte i rødt, og omsetningen var laber.

Hovedindeksen endte torsdagen ned 0,34 prosent til 192,43, med ikke akkurat imponerende 2,5 milliarder kroner.

OPEC har i løpet av dagen bekreftet at de øker produksjonen med 2,5 millioner fat per dag nå, og nye 500.000 fat i august. Det ser ikke ut til å berolige markedet, og nyheten sendte oljeprisen enda et hakk oppover. Brent spot omsettes nå for 37,90 dollar fatet, en økning på 62 cent i forhold til gårsdagen.

For børsnykomlingen Opera ble torsdag en fin børsdag. IT-selskapet havnet høyt på vinnerlisten med en stigning på 5,56 prosent til 9,50 kroner. Bakgrunnen for den positive utviklingen er en kåring i det prestisjefylte amerikanske IT-tidsskriftet PC World. Opera stakk av med seieren i kategorien for beste nettleser, og slo dermed den allestedsnærverende Microsoft Explorer ned i støvlene.

Dagens vinner er CanArgo-aksjen. Det lille oljeselskapet steg 6,52 prosent til 4,74 kroner, etter at selskapet onsdag meldte om at å ha sikret seg en borerigg for selskapets boreplan til høsten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere