RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lakenkrangel ga billigere reise

Det norske reisefølget ble beskyldt for å ha sølt maling på lakenet, og følte at de ikke ble trodd da de hevdet at de var uskyldige. Til slutt ble saken klaget inn til Reklamasjonsnemnda for selskapsreiser.

Det som skulle være en hyggelig ferie til Portugal i juli i fjor, utviklet seg til å bli en lite hyggelig tur med uvennskap og støy.

Reisefølget fra Norge klaget i ettertid reiseoperatøren inn for Reklamasjonsnemnda for selskapsreiser, på grunn av problemer med hotellpersonalet.

Ekstremt plagsom støy

Da nordmennene ankom hotell Dunamar i Portugal, fikk de utdelt et rom som vendte ut mot en sterkt trafikkert gate. Det lå en campingplass og et veikryss like i nærheten, og reisefølget kunne ikke føre en normal samtale på terassen.

I tillegg til støyen fikk reisefølget et lite vennlige forhold til hotellpersonalet, da de ble beskyldt for å ha tilsølt lakenet med hennamaling. Personalet opptrådte ifølge nordmennene både påståelig og krenkende. Reisefølget måtte til slutt betale vask av lakenet, selv om de var uskyldige i saken.

I ettertid fikk de reisende følelsen av å ikke bli trodd, selv om de kunne bevise at det ikke var dem som stod bak tilgrisingen.

1.000 kroner i erstatning

Star Tour betalte senere tilbake nordmennene for vaskeutlegget. Men reisefølget mener refusjonen ikke er tilstrekkelig.

Charteroperatøren opplyser overfor nemnda at nordmennene ikke har klaget til reisepersonalet angående støy.

I sin avgjørelse skriver Reklamasjonsnemnda for selskapsreiser at reisefølget ikke kan påberope seg erstatning fra Star Tour ettersom de ikke påpekte dette overfor reiselederne da de var i Portugal.

Men nemnda mener at nordmennene burde få en erstatning på 1.000 kroner i tillegg til vaskerefusjonen, ettersom de har rett til ersatning av ikke-økonomisk skade.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere