RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Last ned «Lost» lovlig

Sist oppdatert:
Sammen med lanseringen av sin nye iPod med videostøtte, tilbyr nå Apple brukere å kjøpe Lost-episoder på lovlig vis.

Apple revolusjonerte musikkindustrien med sin iTunes Music Store, der brukere kunne kjøpe musikk for 8 kroner. Nå ønsker selskapet å gjøre det samme med tv-industrien.

Samarbeider med ABC
Sammen med lanseringen av sin nye iPod, utvider selskapet tilbudet på sin nettbutikk til å også å omfatte tv-serier. Apple har inngått en avtale med den amerikanske TV-giganten ABC om distribusjon av flere populære serier.

Nå skal du kunne kjøpe episodene av blant annet Desperate Houswies og Lost dagen etter at de har gått på TV for knappe to dollar. Det betyr at en TV-episode på rundt 45 minutter vil koste det dobbelte av det du nå må betale for en enkelt sang. En komplett sesong kommer dermed til å koste i underkant av 400 kroner.

Vil bli størst på video
- Vi gjør for video hva vi har gjort for musikk - vi gjør det enkelt og rimelig å kjøpe og laste ned, spille på din datamaskin, og ta det med deg på din iPod, sier Steve Jobs i en pressemelding.

Når tibudet vil bli tilgjengelig i Norge er forløpig høyst usikkert.

Se bilder fra sesong 2 av den populære serien under.

Les flere IT-saker på vår IT-seksjon her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere