RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ler av trusler om søksmål

WGI-toppen Mads Østvang mener det er latterlig at medlemmer i selskapet nå truer han med søksmål.

World Games-topp Mads Østvang avviser truslene med søksmål fra advokatfirmaet Sylte som latterlige, skriver NTB.

- Jeg er ikke ansatt i World Games og hever ikke lønn her, så jeg er ikke ansvarlig for at folk ikke har fått pengene sine. Jeg er bare et vanlig medlem på lik linje med alle de andre 400.000 WGI-medlemmene. Vil noen saksøke meg, så vær så god, men dette er latterlig, sier Mads Østvang til NTB.

Advokatfirmaet Sylte i Kristiansand sendte torsdag et brev til de to nordmennene Mads Østvang og Tor Anders Petterøe. Begge er høyt profilerte WGI-medlemmer. I brevet kreves det at Østvang og Petterøe legger frem informasjon om hvem som er ansvarlig for WGI.

Ifølge advokat Olav Sylte kan det bli aktuelt å anmelde saken til Økokrim hvis ikke Østvang og Petterøe hoster opp den rette informasjonen.

- Det holder ikke å svare at ledelsen befinner seg i himmelen eller bak et fjell. Ut fra den dokumentasjonen vi sitter på, er det en liten gruppe nordmenn som er lederne. Vi legger til grunn at styreleder Greg Kennedy bare er innleid som en maskot i selskapet, sier Sylte til NTB.

Østvang sier han har kontakt med ledelsen, men at en slik kontakt er noe man må gjøre seg fortjent til.

- Jeg har jevnlig kontakt med ledelsen og vet hva som skjer. Men jeg har ikke hatt kontakt med ledelsen fra dag en. Jeg måtte først gjøre meg fortjent til det, sier Østvang.

WGI har tre ganger så mange medlemmer som The 5 Percent Community hadde før alt raknet i skandaleselskapet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere