RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lerøy viser muskler

Mens Pan Fish sliter, tjener konkurrenten Lerøy penger. I tredje kvartal skrapte oppdrettsselskapet sammen et overskudd på 8,6 millioner.

Lerøy har gått med overskudd tre kvartaler på rad i 2003. Tredje kvartal er det svakeste så langt, men driften går fortsatt brukbart. Driftsresultatet i tredje kvartal var 17,1 millioner, og i løpet av årets ni første måneder var driftsoverskuddet drøye 58 millioner.

Lerøy er ikke lenger å betrakte som en lillebror til den tidligere markedslederen Pan Fish. Kvartalsomsetningen i de to selskapene er nå nesten lik. Salg av virksomhet har ført til at Pan Fish har mistet 200 millioner av sin kvartalsomsetningen siden i fjor, mens Lerøy har vokst med 100 millioner til 710 millioner kroner.

Styret i Lerøy er tilfreds med utviklingen.

”Driften i tredje kvartal har vist en god utvikling sammenlignet med samme periode i år 2002. Styret er tilfreds med at virksomhetsområdene innenfor konsolidert virksomhet fortsatt viser en positiv utvikling sammenlignet med tidligere perioder”, heter det i kvartalsrapporten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere