RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lettelse på Oslo Børs

Sist oppdatert:
Etter gårsdagens børsras, der over 50 milliarder kroner forduftet, står Oslo Børs stille ved åpning fredag.

Hovedindeksen er ned 0,03 prosent i 10.45-tiden fredag, til 309,69 poeng, etter en av de rødeste dagene på Oslo Børs siden midten av 1990-tallet. Torsdag raste nemlig Oslo Børs med over fire prosent.

Indeksen har beveget seg både på pluss- og minussiden i åpningsminuttene fredag. En stigende oljepris hjelper til å bremse dørsfallet.

På de europeiske børsene er det fortsatt mest rødt. Mest ned går det for tyske DAX, med 0,5 prosent. Stockholm og Brussel er ned 0,4 prosent. De asiatiske børsene gikk opp torsdag kveld.

Oljesluggerne demper fortsatt børsveksten i toppen av omsetningslisten. Statoil er ned 0,17 prosent, mens Hydro faller 0,59 prosent. Også Norske Skog, RCL og Storebrand faller. Dagens foreløpige taper er Data Respons, etter et fall på 5,66 prosent.

På plussiden er Frontline og Orkla, samt oljeselskapene DNO og CanArgo. De to sistnevnte er opp 1,14 prosent og 5,48 prosent. Oljemygg PA Resources er opp 3,56 prosent.

Den foreløpige vinneren er Goodtech, som stiger hele 45,03 prosent etter de siste dager nedtur.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere