RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lindbæk fikk Statoil-gransking

Sist oppdatert:
Revisorselskapet Ernst & Young har gjort seg ferdige med granskingen av konsulentavtalene i Statoil. Rapporten er nå overlevert styret.

Revisorselskapet Ernst & Young ble hyret inn av styret i Statoil for å gjennomgå konsulentavtalene i selskapet. Nå er granskingsrapporten ferdig.

- Rapporten er overlevert styret, som vil arbeide videre med den, bekrefter informasjonsrådgiver i Statoil, Kristin Bremer Nebben, overfor TV 2 Nettavisen.

Den eksterne revisjonen var et av tiltakene Statoil satte i verk etter at Dagens Næringsliv avdekket en tvilsom konsulentavtale i forbindelse med selskapets engasjement i Iran.

Ernst & Young vil ikke kommentere innholdet i rapporten. Styreleder Jannik Lindbæk sier at Statoil-styret nå vil bruke tid på å se igjennom rapporten.

- Vi kommer til å vurdere det materialet vi har fått, og så får vi komme tilbake til saken på et senere tidspunkt, sier han til TV 2 Nettavisen.

Da Inge Hansen ble konstituert som konsernsjef i slutten av september sa han det var ingen grunn til å tro at det skulle finnes andre tvilsomme konsulentavtaler

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere