RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

LO tilbake i lovutvalget

Sist oppdatert:
LO returnerer til arbeidslivslovutvalget etter at regjeringspartiene onsdag sendte tilbake forslaget om midlertidige ansettelser.

- Jeg forutsetter at regjeringspartiene at har innsett at saken tjener på å bli behandlet i arbeidslivslovutvalget uansett. Og vi går inn i utvalget dersom formuleringen som kom i går, blir resultatet. Det betyr at forslaget ikke bare skal sendes tilbake, men at det skal behandles i en helhetlig sammenheng med de øvrige forslagene fra utvalget, sier Gerd-Liv Valla til NTB.

Møter Hagen

Torsdag skal LO sammen med de andre arbeidstakerorganisasjonene møte Frp-leder Carl I. Hagen for å legge fram sitt syn på denne saken, slik de har gjort med flere parlamentariske ledere.

- Vårt budskap er at vi ikke prøver å få partiet til å endre syn på selve saken, men vi ber dem sørge for en skikkelig prosess. Da kan utvalget komme i gang igjen, sier Valla, som er glad for Arbeiderpartiets innsats i denne saken.

Satt til side

Ap satte som vilkår at forslaget om midlertidige ansatte ble satt til side, før partiet ville gå i budsjettforhandlinger med regjeringspartiene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere