RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lokker kunder med gebyrfritt lån

Sist oppdatert:
Trondheimsbanken BNbank trekker til seg mange nye kunder ved å tilby seg å betale det offentlige tinglysningsgebyret for kundene.

Det fremgår av bankens kvartalsrapport.

BNbank melder i sin kvartalsrapport at banken aldri har hatt så god avkastning på sin kapital, sammenholdt med rentenivået, som nå i tredje kvartal.

Banken fikk et resultat før skatt på 76 millioner kroner i tredje kvartal, mot 61 millioner samme kvartal i fjor. Renteinntektene øker, og tapene på utlån var null.

I tillegg påpeker BNbank at volumet på boliglån har økt kraftig i kvartalet, mens andre utlån har falt.

Og en av grunnene til at BNbank tiltrekker seg boliglån er at banken siden september har kjørt en kampanje med å betale tinglysningsgebyret til staten for nye kunder, dette selvsagt for å senke barrieren for å bytte fra andre banker. I tillegg har banken fjernet sitt eget etableringsgebyr for nye kunder.

- I tråd med forventningene, har konsernet opplevd god respons på markedskampanjen, konkluderes det i kvartalsrapporten.

Det er ikke bare BNbank som har sett PR-effekten i å betale det mye kritiserte tinglysningsgebyret for kundene. Skandiabanken lanserte omtrent samtidig det samme tilbudet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere