RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lover lavere SAS-priser

(www.scandinavian.net)
Sist oppdatert:
SAS-sjef Stein Nilsen lover at prisene skal ytterligere ned, og innrømmer at selskapet ligger 30 prosent over andre aktører.

- Vi preges aller mest av en ekstremt hard konkurransesituasjon, både fra lavprisselskaper og fra mer tradisjonelle nettverksselskaper som KLM og British Airways, sa Nilsen på en pressebriefing torsdag.

Nilsen tror det vil bli enda hardere konkurranse og flere selskaper i 2004. Det er spesielt på de korte distansene at konkurransen er verst.

En forutsetning for å sette ned flyprisene er lønnsomhet, og om selskapets snuoperasjon går som den skal. Men Nilsen lover at nivået skal ned.

Fremover vil SAS ha flere flygninger på eksisterende ruter, samt å gjenoppta nedlagte strekninger, slik som Kristiansand-København. Dessuten vil SAS åpne nye direkteruter fra Oslo, Stockholm og København, til tross for at direkteruten Oslo-New York har vært en gedigen skuffelse.

I tillegg ser selskapet på nye destinasjoner. 28. mars åpner en rute til Berlin, og Nilsen ser på dette som en posisjonering for videre ekspansjon østover. Spesielt Polen blir trukket frem som et interessant område.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere