RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lunsj til 1,6 millioner

Foto: SCANPIX/EPA/KATHY WILLENS
Sist oppdatert:
Har du 250.200 dollar, er det fremdeles ikke for sent å kjøpe deg en lunsj med den amerikanske investorguruen Warren Buffett.

Siden 2000 har Buffett hvert år auksjonert bort lunsjmøter med seg selv til inntekt for veldedighetsorganisasjonen Glide Foundation. Forretningsmannen Mohnish Pabrai punger gladelig ut 250.100 dollar, vel 1,6 millioner kroner, for en lunsj med Buffett.

– Jeg har vært en veldig lidenskapelig disippel av Warren Buffett i mange år. Jeg skylder ham en veldig stor utdanningsgjeld som jeg aldri kan betale tilbake, uttalte Pabrai ifølge Reuters.

Warren Buffett, også kjent som «oraklet fra Omaha», regnes av store og små investorer for å å være noe av en guru. Finansbladet Forbes rangerte ham som verdens nest rikeste mann i 2003, bare slått av Bill Gates. Han skal være god for 30,5 milliarder dollar.

Auksjonen foregår gjennom nettstedet Ebay og avsluttes 30. juni. Er du interessert, og svinaktig rik, kan du legge inn bud her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere