RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lurt av Telenor

Sist oppdatert:
Telenor har solgt ADSL-bredbånd til en psykisk utviklingshemmet mann, som har betalt for tjenesten i to år uten å ha den installert og uten å vite hva det er.

Psykisk utviklingshemmede Ståle Mikarlsen i Vadsø føler seg rundlurt av Telenors telefonselgere, og han frykter at han langt fra er den eneste som er lurt. Dette skriver Finnmark Dagblad, ifølge Computerworld.

- Det begynte å bli litt i meste laget på telefonregningen, men jeg tenkte ikke så nøye over det. Det var hjelpevergen min som før jul spurte meg hvorfor jeg betalte for ADSL. Men jeg vet ikke hva det er for noe, sier Ståle Mikarlsen til Finnmark Dagblad.

Hans bror har funnet ut at Ståle Mikarlsen har betalt for ADSL i to år uten å ha utstyret installert. Det skal ikke ha vært montør hjemme hos ham, og han skal ikke ha hentet ut noen gjør-det-selv-pakke. Han mener pengene må betales tilbake.

Informasjonssjef Knut Sollid hos Telenor i Nord-Norge sier til Finnmark Dagblad at Telenor ikke har gjort noe galt i denne saken, og mener det ikke er Telenors ansvar å vite om de selger produkter til såkalte svake grupper i samfunnet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere