RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Scanpix)

Microsoft på svartebørs

Sist oppdatert:
Har du lyst til å prøve ut nye MSN Messenger før alle andre? Nå oppfordrer de brukere til å handle på svartebørs hos eBay.

En ny versjon av MSN Messenger er på vei. Det nye navnet vil bli Windows Live Messenger, og blant de nye funksjonene som kommer er mulighet til i større grad dele filer med dine kontakter, sending av meldinger til personer som ikke er logget på og mulighet til å ta telefonsamtaler til vanlige telefoner.

Gammelt, men etterlengtet
Ingen av disse funksjonene er videre banebrytende. Det å sende meldinger til personer som ikke er logget på har for eksempel eksistert for ICQ-klienten siden den kom midt på 90-tallet.

Det er likevel gode tillegg som gir Messenger økt verdi, og det ser nå ut til at brukere er villig til å betale gode penger for å teste ut en uferdig versjon av programmet.

Betal for å prøve
Microsoft har satt i gang et beta-prosjekt med Live Messenger som krever at en har en invitasjon til å være med. Med alt som kan selges, havner selvsagt disse invitasjonene på eBay, og blir solgt for opp mot 40 dollar. Taktikken ser ut til å være hentet fra Googles enorme suksess med invitasjoner til selskapets e-posttjeneste Gmail.

Denne ekstra entusiasmen på svartebørsen har ikke Microsoft noe i mot:

Oppfordrer til svartebørskjøp
- Hvis du må ha en invitasjon, og ikke har noe i mot å betale litt penger, ta en titt på auksjonene på eBay, sier en representat for utviklingsteamet til Microsoft ifølge Betanews.

Ifølge representanten skal utviklingsteamet ha et veddemål på gang for hvor høy prisen blir.

Så ønsker du å betale for et uferdig produkt, som om noen måneder snart vil være gratis tilgjengelig for alle, så kan du ta en titt på denne siden.

Les flere IT-saker på våre IT-sider.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere