RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Microsoft-sjef skryter av Mamut

Foto: Reuters/Scanpix
Det norske programvareselskapet med Eilert Hanoa i spissen fikk overraskende mye skryt av selveste Microsoft-sjefen under Innovasjon2010.

Innovasjonskonferansen tirsdag i regi av Næringsdepartmenetet dro fulle hus og celebre gjester. En av de største overraskelsene var Steve Ballmers – Microsoft-sjef – tale. Nå var han riktignok ikke fysisk til stede, men via videokonferanse.

Skryt fra "the Man"
Ballmer benyttet sjansen til å gi mye skryt til Mamut, som snart er på tur på børs. Både gründer og administrerende direktør Eilert Hanoa og forretningskonseptet ble viet overraskende mye tid i Microsoft-evangelistens tale.

- Vi mener at Mamut er et veldig bra eksempel på hvordan lokalt entrepenørskap kan påvirke globale teknologiplattformer og skape en vinnende kombinasjon, sier Ballmer.

Han nevnte også at Mamut er på tur på børs, og at selskapet for øyeblikket ruller ut sine produkter i flere europeiske markeder i samarbeid med Microsoft.

Hanoa fornøyd
Eilert Hanoa, gründer og administrerende direktør i Mamut, setter naturlig nok stor pris på rosen fra Microsoft-sjefen.

- Det var veldig moro. Vi har jobbet lenge med Microsoft i Norge og europeisk sammenheng, da er en slik tilbakemelding ekstremt motiverende, sier Hanoa.

- Dere er på tur inn på børsen, en så positiv tilbakemelding fra en av de virkelig store spillerne skader vel ikke akkurat?

- Det at vi får oppmerksomhet fra Microsoft og det fra en person med et så stort ansvar i selskapet, er veldig positivt. Det vel vi oppsummerer den gode dialogen vi har hatt i mange år, og legger linjen for samarbeidet vi skal ha framover, sier Mamut-gründeren.

Hanoa fikk også personlig en god del skryt av Ballmer, men mener beskjedent nok at han ikke skal ha for mye av æren for Mamuts suksess.

- Vi er et helt lag av folk som jobber sammen, mener han.

Her kan du høre hele Steve Ballmers tale under Innovasjon2010.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere