RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mobilreklame-selskap med eksperter

Mobilmarkedsføringsfirmaet InCent har klart å skaffe samarbeid med to av bransjens største eksperter.

InCent har knyttet til seg to erfarne mediestørrelser i sin satsing på mobil markedsføring. Paal Fure er Norges ledende trendanalytiker innen telebransjen. Johan Dolven er tidligere administrerende direktør i JBR reklamebyrå og var en av hovedmennene bak Kelkoo.

InCent ble etablert i 2004 og spesialiserer seg på mobil markedsføring. Paal Fure og Johan Dolven går inn i et rådgivende panel og vil hjelpe selskapet i sin satsning i Skandinavia.

Daglig leder i InCent, Geir Sand Nilsen, uttrykker stor tilfredshet med.

- De tilfører begge ekspertise på sine områder. Paal er Norges ledende trendanalytiker og merkevarerådgiver. Johan har tidligere kommersialisert bedrifter med stor suksess og vil bidra sterkt på forretningsutvikling og ekspansjon. Når slike kapasiteter ønsker å jobbe med InCent, er dette en bekreftelse på at tjenestene vi leverer er innovative og spennende for medie markedet, sier Sand Nilsen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere