RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Moskva-Marit saksøker Dagbladet

Sist oppdatert:
Tidligere NRK-medarbeider Marit Christensen går til sak mot Dagbladet. Bakgrunnen er avisas omtale av Christensen i forbindelse med den såkalte smykkesaken.

– Det viktigste for meg er at journalister er etterrettelige. Det vil jeg ha belyst, alt Dagbladet skrev om meg i denne saken var bare tull, sier Marit Christensen til Dagbladet.

I den såkalte smykkesaken ble Christensens tidligere ektemann, Elfad Badirkhanov, dømt til fengsel i to og et halvt år i april 2000, blant annet for å ha underslått smykker til en verdi av tre millioner kroner. Senere ble også Christensen siktet for medvirkning, men saken mot Christensen ble henlagt.

Christensen sier til Dagbladet at hun har forsøkt å få avisa til å legge saken død og be om unnskyldning i forliksrådet, uten at avisa har etterkommet ønsket. Dagbladets advokat, Pål W. Lorentzen, mener dette er en sak avisa ikke kan betale seg ut av.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere