RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Myggolje på børsen

Oljemyggene har summet høyt denne uken på Oslo Børs, men onsdag ettermiddag ble det stille.

Det ble ingen ny «all time high» på Oslo Børs onsdag. Det hele startet godt med en oppgang på nesten 0,5 prosent, men børsen falt nedover og hovedindeksen endte til slutt ned 0,26 prosent.

Til tross for høyere oljepriser faller både Statoil og Hydro samt flere oljemygger onsdag. Statoil var ved børsslutt ned 0,4 prosent og aksjekursen til Hydro endte ned 0,54 prosent.

Tirsdagens vinnere, oljemyggene CanArgo Energy og PA Resources, ligger høyt opp på taperlisten onsdag.

Ved børsslutt var CanArgo ned 7,7 prosent og PA Resources ned 5,79 prosent.

DNO gjør det bedre enn de andre myggene, og klatrer 2,18 prosent. Selskapet er stadig oftere å se på listen over mest omsatte aksjene, og seiler opp som mer enn en ujevn «snakkis».

Dagens viktigste oljemygg ble Rocksource. Selskapet noteres som dagens vinner med aksjekursen opp 13,6 prosent. Selskapet ble løftet etter meldingen om at det har hentet inn 44 millioner kroner i en emisjon. Aksjekursen til Rocksource er på sitt høyeste på nær seks år.

Utviklingen i kriserammede Ementor var lite preget av krisestemning onsdag. Verdien av selskapet steg med nesten ti prosent, og selskapet kommer på andreplass på vinnerlisten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere