RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nå er matkrangelen i gang

Foto: Holm, Morten
Sist oppdatert:
Rema-Reitan om hovedkonkurrent: - En gjeng broilere. Sutrete og dårlig taper, er tilsvaret. Det brygger opp til skikkelig matkrangel i Norge.

Rema-Reitan skyter fra hoften i angrep på Norges-Gruppen.

Fra 1. april avvikler Ica engros- og lagervirksomheten i Norge og blir kunde hos Norgesgruppens grossistselskap Asko. Avtalen med Ica gjør at Norgesgruppen vil kontrollere over 40 prosent av det norske innkjøps- og grossistmarkedet. Det skriver Dagens Næringsliv (DN) tirsdag.

Ica forhandlet hverken med Rema 1000 eller Coop, før kjeden inngikk samarbeid med Meny- og Kiwi-eier Norgesgruppen. Det liker Ole Robert Reitan dårlig.

– Jeg har alltid syntes Johannson-familiens Norgesgruppen var sjarmerende. Akkurat nå synes jeg de er en gjeng med broilere, sier Reitan til DN..

Han mener Ica og Norgesgruppen burde fortstått at dette ikke er en god løsning for noen.

- Jeg vet ikke hva Johannson-familien stemmer, men den er vel neppe for noe kommunistisk monopol. Det som har skjedd, er ordentlig, stygt spill, sier han til DN.

Kommunikasjonsdirektør Bjørn Takle Friis i Ica er overrasket over måten Reitan går ut på og sier Reitan fremstår som sutrete og en dårlig taper.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere