RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Roger Sundberg, Zolex Studios

Nakenmodell refser Wolden

Sist oppdatert:
Nakenmodellen Helene Rask ble rekruttert til T5PC-gründer Jim Woldens utelivskonsept Club Coyote, inspirert av filmen «Coyote Ugly». Hun ante imidlertid ugler i mosen.

Barkonseptet Club Coyote på Østlandet ble satt i gang for tre år siden. Driften av selskapet kom imidlertid aldri i gang, og det er uklart hvor mange som betalte medlemsavgift.

Nakenmodell Helene Rask var med i oppstarten av «Club Coyote», og jobbet tett med T5PC-gründeren fra høsten 2001 til litt ut i 2002, skriver Romerikes Blad. Hun møtte Wolden på Robinson-Mette Iversens bar i Oslo. Rask skulle fronte konseptet, og drive den første «Club Coyote»-baren.

- Han hadde noe over seg som ikke jeg er vant til. Som barmfager blondine må jeg svelge mange slibrigheter. Men Jim hadde både talegavene og tipsen i orden, og det skal jo ikke mer til, sier Rask til Dagbladet.

Ideen i «Club Coyote» var at medlemmene skulle betale en avgift mot billigere inngangspenger og drikke på ulike utesteder. Så skulle ytterligere medlemmer verves inn i et nettverk.

Ifølge Rask var skulle det være spreke brystfagre jenter bak disken, og «wet T-shirt»- konkurranser.

Nakenmodellen mener Wolden etterhvert også ble interessert i henne på det personlige planet. Han skal blant annet ha fristet med en ny Audi A6.

Da arbeidet med bar-konseptet startet, var allerede Wolden dømt i flere bedrageri-saker. Rask ble advart av folk som tidligere hadde vært involvert i Alpha Club og Business Club. Etter en kredittsjekk av gründeren, bestemte hun seg for å trekke seg ut.

Wolden skal ha forsøkt å få Rask til å skrive under på en kontrakt som ville gjøre henne ansvarlig, også for utestående regninger. Dette ble hun ikke med på, noe hun er svært glad for i dag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere