RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nedtur for Nasdaq

Sist oppdatert:
Trass i flere dagers berg og dalbane har de store indeksene på New York-børsen likevel endt i positivt terreng. Onsdag endte dagen i minus, og Cisco er synderen.

Industri-indeksen Dow Jones falt med 34,44 poeng eller 0,3 prosent til 10.479,74 onsdag, ifølge foreløpige tall.

Den teknologitunge Nasdaq-indeksen sank til 2014,14, en nedgang på 2,5 prosent eller 52,07 poeng, og det var usikkerheten rundt Cisco som senket Nasdaq, melder AP.

Den bredere Standard & Poor’s 500-indeksen sank også med 0,8 prosent eller 9,51 poeng, til 1126,52.

Cisco la tirsdag fram bedre resultater enn ventet, men sank i dag på sine egne moderate framtidsutsikter. Mange næringslivsledere er fortsatt overraskende forsiktige i pengebruken, het det i en melding fra selskapet. Cisco-aksjen sank med 8,8 prosent eller 2,33 dollar til 24,08 dollar.

- Selskapet la fram gode tall, men signaliserte usikkerhet, og det er noe markedet merket, sier Larry Wachtel i Prudential Securities, til AFP.

- Det var mye ubesluttsomhet i dag. Markedet er mer pysete enn på lenge, sier Brian Belski, markedsstrateg i Piper Jaffray.

- Mange gode nyheter er allerede priset inn i markedet, og alle slags skuffelser gjør utslag, mener Brian Pears, i Victory Capital Management i Cleveland.

- Men generelt har jeg fortsatt en god følelse. Økonomien er helt klart i vekst, sier Pears.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere