RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ni av ti trives på jobb

Majoriteten av norske arbeidstakere trives meget godt på jobben, viser en fersk undersøkelse. Selv om kravene kan være høye, legger dette ingen demper på trivselen.

I undersøkelsen «Nordmenns holdninger til arbeidslivet» utført av Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO) svarer et overveldende flertall at de trives med arbeidet sitt.

Hele 88 prosent av de spurte sier at de er godt fornøyd eller svært godt fornøyd med sin egen arbeidssituasjon, opplyser NHO i en pressemelding.

Bare én prosent prosent sier at de trives svært dårlig, mens tre prosent trives dårlig på jobb.

- Denne undersøkelsen bekrefter det vi har antatt, nemlig at de fleste nordmenn trives veldig godt i arbeidslivet. Undersøkelsen stemmer overens med tidligere funn, og den torpederer påstandene om at arbeidslivet er blitt brutalisert, sier arbeidspolitisk direktør Sigrun Vågeng i NHO i meldingen.

NHO mener resultatene står i sterk kontrast med LO og andres meninger om at arbeidslivet i Norge blir stadig mer brutalt.

De fleste svarer at arbeidsgiveren stiller større krav til dem enn tidligere. To av tre sier de har fått mer å gjøre i det siste, men syv av ti mener dette er positivt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere