RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nordmenn hamstrer fisk

Foto: Scanpix
Sist oppdatert:
Vi kjøper fisk og fjærkre i stedet for kjøtt etter E.coli-utbruddet som til nå har rammet 13 barn.

Den siste tiden har Gilde hatt et nedgang i kjøttsalget på 25 prosent, melder TV 2 Nyhetene.

Både Ica og Coop melder at salget av kjøtt har gått kraftig ned. Samtidig har fisk- og fjærkreproduktene hatt en like stor oppgang.

- Vi har merket veldig stor nedgang i kjøttsalget, det har gått drastisk ned. Utenom kampanjevarene vi har nå, så selger vi ihvertfall 20 til 30 prosent ekstra denne uken her på grunn av alt i media, sier salgssjef Magnus Aulie i Coop Obs på Løren.

Også de ansatte ved Ica Maxi på Sjølyst i Oslo kan melde om endringer i handlemønsteret.

- Folk er vel kanskje litt redde for at det er noe med kjøttdeigen, så lenge de ikke har fått noen klare svar, sier stormarkedssjef Rune Nygaard.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere